Najčešća pitanja

ZAŠTO BI MI TREBAO RAD NA SEBI?

Najčešće naviknemo da živimo sa ograničenjima koje smo vremenom prihvatili kao deo sebe. Ono što bi smo želeli i što bi nas usrećilo, neretko definišemo kao nedostupno i tako prihvatimo. Da li je baš tako? Ili je bolje pitanje: Da li tako treba da bude?
Koliko često sebe pitamo: Kako se ja osećam? Kako se ZAISTA osećam? Zašto se tako osećam? Da li treba da prihvatimo odnose koji nas čine nesigurnim, koji nam razvijaju kompleks niže vrednosti? Da li treba da dozvolimo da nas muče sumnje bilo da su osnovane ili ne? Svaki nemir koji osećamo ima svoje razloge. Da ih istražimo, da ih eliminišemo, da volimo sebe, prihvatimo, da budemo bolji sebi i drugima, da se lakše nosimo sa izazvima. Da budemo srećniji. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih treba da radimo na sebi i poklonimo sebi malo pažnje koju tako nesebično poklanjamo drugim ljudima i stvarima.

KOLIKO SEANSI MI JE POTREBNO DA REŠIM PROBLEM?

Ovo je vrlo često pitanje koje postavljaju osobe koje se dvoume da li da krenu sa radom na sebi i to u fazama dok donose odluku o tome. Unificiranog odgovora nema. Već sam početak rada donosi odredjene benefite i olakšanja. Nekada može biti dovoljno nekoliko seansi, nekada je proces duži.
Koliko dugo se problem stvarao i koliko je duboko je ukorenjen često odredjuje i vreme koje nam je potrebno da ga rešimo. Koliko nam treba da odlučimo da ga pustimo. Umnogome to vreme zavisi upravo od vas samih. Koliko budete spremni za saradnju, koliko se otvorite i koliko ste spremni da se oslobodite ograničenja koja ste prihvatili kao svoja uticanje na dužinu procesa.

DA LI MORAM IMATI NEKU ODREĐENU VRSTU PROBLEMA DA BIH RADIO/LA NA SEBI?

 

Ne, naravno. Seanse pomažu svima da saznaju stvari o sebi, da podignu samopouzdanje, brže i bolje dostižu ciljeve, oslobode se pogrešnih ponašanja i osećanja koje ih sputavaju.

Isto tako pomažu i u rešavanju psihloških i emotivnih problema i jačanju zdravih odnosa.

DA LI JE DISKRECIJA ZAGARANTOVANA?

 

Apsolutno. Razgovor se odvija u jednoj toploj i prijatnoj atmosferi u kojoj se gradi odnos koji je zasnovan  na empatiji i ekstremnom poverenju. Svakako da izgradnja poverenja počiva na mnogim stvarima, izmedju ostalog i na poštovanju kodeksa etike, tj. zagarantovanoj poverljivosti, anonimnosti i tajnosti svega izgovorenog tokom seansi.

KOLIKO TRAJE SEANSA?

Seansa traje 60 minuta.

U ČEMU JE RAZLIKA IZMEĐU INDIVIDUALNIH SEANSI I RADIONICA?

 

Radionice su  prilika za sve koji žele da unesu promene u svoj život da dobiju istinske uvide i smernice koji će im pomoći da donesu bolje odluke.

One ukazuju na putokaze koje treba slediti. One nas bude i daju nam alate da se pokrenemo na svom putu rasta i razvoja. Teraju nas da se zapitamo: Ko sam ja? Da li ja živim život koji želim i zaslužujem? Mogu li ja to bolje?

Individulne seanse (online ili uživo) su samo naše vreme za naše konkretne priče, probleme i situacije. Na individualnim seansama istražujemo   osećanja, razmišljanja i teme zbog kojih se osećate zaglavljeno na vašem životnom putu. Na svojim seansama bez ikakvog ograničenja  možete reći naglas ono što vas plaši, zabrinjava, muči, na jednom sigurnom mestu uz podršku i strpljenje koje je neophodno u ambijentu otvorenosti i razumevanja.

ŠTA SU PREDNOSTI ONLINE SEANSI U ODNOSU NA SEANSE UŽIVO?

Opšta, profesionalna i etička pravila važe za online seanse u istoj meri i na isti način kao i za seanse uživo.

Prednost ovog vida seansi je udobnost sopstvenog doma (ili nekog drugog prostora koji odaberete za sebe) koja mnogima pomaže u opuštanju, lakša dostupnost kao i ušteda vremena i novca.

Komunikacija preko Vibera, Skype-a, WhatsApp-a, Messenger-a je danas bliska velikom broju ljudi, pa je sasvim dostupno  koristiti je u ove svrhe.

Takodje je veoma zanimljiva za one koji privremeno ili trajno borave u inostranstvu (jeftinija je i omogućava seansu na maternjem jeziku) ili pak kojima je teško da odluče da iskorače i dodju lično.

Postoje studije sprovedene na Univerzitetu u Cirihu, zatim Kanadska studija – sprovdena u organizacji American Psychiatric Association koje su na bazi sprovdenih ispitivanja dokazale da su online seanse efikasnije i jeftinije od seansi uživo

DA LI JE U REDU AKO SE STIDIM DA ISPRIČAM NEKE STVARI NA SVOJIM SEANSAMA?

Da to je uobičajena pojava za sam početak rada. Nelagodnost je u početku očekivana jer kod svih nas postoje teme o kojima nam nije lako da pričamo.

Ja Vas nikada neću osudjivati, osporavati ili na bilo koji način pokazati nerazumevanje. Nisam tu da morališem. Tu sam da pomognem da se oslobodite, da otpustite, oprostite i prihvatite. I budete zadovoljniji sobom i svojim životom.

KADA KRENUTI SA RADOM NA SEBI?

Nikada nije pogrešan trenutak za početak rada na sebi. Pogrešno je ako nikada ne počnete. Ako odustanete jer ne znate da definišete šta Vas tačno muči.
BUY NOW