SNEŽANA TODOSIJEVIĆ
Dipl ecc, medijator,

sertifikovana od centra

za razvoj psihodrame ipsihoterapije

Zovem se Snežana Todosijević, rodjena sam 1971.g. u Kragujevcu.  Mnoga životna iskustva sam stekla u svetu biznisa u toku 23 godišnje menadžerske karijere. 

Iza mene je već 10 godina iskustva u primeni psihodramskih tehnika u profesionalnom radu za šta sam sertifikovana od strane Centra za razvoj psihodrame i psihoterapije. 

Takodje sam i posrednik u rešavanju sporova – medijator, licenciran od strane Ministarstva pravde.  Edukovana sam od strane EURECNE Italijanske nevladine organizacije pod pokroviteljstvom Evropske Unije kao Trener za menadžere i edukatore.Tokom svoje karijere uvek sam bila orijentisana ka ljudima kojima je uvek potrebno da razumeju sebe, prihvate sebe i tek onda dosegnu svoje maksimume. Otkrila sam da bih inspirisala sebe potrebno mi je da inspirišem druge.

Pre svega, ja sam neko ko smatra da je najveće bogatsvo svakog pojedinca njegov unutrašnji svet i unutrašnje vrednosti i da je sloboda koju svako treba da oseća jer na nju ima prirodno pravo, preduslov za postizanje zadovoljstva u životu.

Smatram da je potrebno da se oslobodimo tvrdokornih obrazaca ponašanja i razvijemo kreativnost i spontanost koji su ključ kvalitetnijeg života. Čvrsto verujem da svako može postići svoje ciljeve u životu ukoliko pre toga odluči da spozna šta je to unutar njega što ga koči i toga se oslobodi. Važno mi je da naučimo da iskoristimo svoje potencijale. Obožavam leto, ja sam dete sunca . Putovanja i upoznavanja sa različitostima me ispunjavaju na poseban način i bogate.

“Baterije” punim uz Gotan project. “Hrane” me stihovi Djordja Balaševića i priroda. “Kad je Niče plakao” je moja omiljena knjiga a u Kopolinim Kumovima mogu uvek iznova da uživam. Izvor ljubavi, prava podrška i svakodnevni podsetnik za bezuslovno i neizmerno su mi suprug, majka, kumovi i bliski prijatelji i beskrajno sam im na tome zahvalna. Ja sam srećna žena! Mislim da svi to možemo imati, ako ne propustimo prilike, ne napravimo greške i naučimo kako da na pravi način usmerimo sebe i iskoristimo svoje potencijale.

                               

                                                                                                        Ovo nije posao. Ovo je način života!

BUY NOW